Z veseljem vam sporočava, da je letos prvič izdelan stenski koledar “Umetnost mandal 2014”. Oblikovno privlačen 8 listni koledar velikosti 33×48 cm vsebuje 7 čudovitih mandal, ki vas bodo spremljale in navdihovale skozi leto 2014. Spremni teksti na koledarju so napisani v dveh jezikih (slovenski, angleški).

Ker se bliža čas božično-novoletnih praznikov je stenski koledar Umetnost mandal 2014 lahko lepo darilo vašim bližjim, prijateljem in znancem. Koledarji so priročno pakirani v PVC darilnih vrečkah z ročajem.

The art of mandala visual3

Cena koledarja je 9,00 EUR. Pri naročilu treh koledarjev vam bomo brezplačno priložili tudi komplet 6-ih mandala voščilnic s kuvertami. Ob naročilu vam koledar pošljemo po pošti, plačilo se izvede ob prevzemu koledarja poštnemu uslužbencu. Pred pošiljanjem vam bomo strošek poštnine, glede na število naročenih koledarjev, posredovali na vaš e-naslov, po vaši potrditvi pa vam bomo koledarje tudi poslali.

Koledar bo možno kupiti tudi na razstavi mandal v Knjižnici Fužine v Ljubljani. Toplo vabljeni na otvoritev razstave, ki bo v četrtek, 14.11.2013 ob 19.30 uri. Kliknite tukaj za več informacij o prihajajoči razstavi.

V primeru naročila, vas prosimo, da nam preko spletnega obrazca pošljete željeno količino koledarjev in vaš naslov. Koledarje vam bomo poslali na dom v roku 8 dni od vaše potrditve.